Friday, February 6, 2009

NYALAKAN LAMPU KERETA SIANG JUMAAT 6 FEB 2009

What for?? Siapa yg kena nyala??? Oooooo.....penyokong PAKATAN RAKYAT di seluruh negara, di mana sahaja. PESANAN jugak - kalau nampak ada nyalaan kereta, sila HON sebagai tanda SETIAKAWAN. Bila nak start??? 12.00 tengahari ni....

Hebat jugak kempen nihh!!!! Let's wait and see... Ada 2 jam lagi, jom kita buat countdown.

6 comments:

Jard The Great said...

biar betul budak nih..

nak nyalakan lampu bukannya org leh nmpk.. huhu

Anonymous said...

alang-alang nyala mlampu..nyalakan terus kereta tu kan bagus..kah..kah..

SAYANG SARAWAK said...

Jangan monyet..nanti mata silau kena cahaya lampu. barisan kan bagus. Lurus dan terang. Hidup BN..Hidup Tok Uban..

-SRISUFI- said...

salam ziarah kembali...


hehehe...sangat bagus blog kamu...thanks link sri eh...sri akan link kembali...sungguh nanti sri pasti menerjah berlama di sini.

=)

bluehope said...

Thanks for your creative ideas. Nanti BlueHope jenguk u all kt blog2 u all yg unresistable tu.

Anonymous said...

Amacam? Ada ke kereta nyala lampu siang tadi. Aku ada la tengok dua tiga buah. Ingatkan apa hal. Kereta yg driver perempuan tu bila aku bagi signal ttg lampu kereta dia, dia hon pulak kat aku. Bila balik baca email, rupa2 nya ada kempen penyokong Pakatan Rakyat. Tak tau la pulak aku! Innocent tahap gaban tul!